Glosar ARTCADEMY

ACASA / Glosar

GLOSAR

crafts
Analiza fezabilității
Others

este studiul care oferă succesul sau eșecul unui proiect bazat pe o serie de date de bază cu caracter empiric: mediul proiectului, rentabilitatea, nevoile pieței, fezabilitatea politică, acceptarea culturală, legislația aplicabilă ...

crafts
Analiza postului este
Others

Analiza postului este o modalitate sistematică de a strânge și analiza informații despre conținutul, îndatoririle, responsabilitățile, abilitățile necesare, rezultatele unui anumit loc de muncă și contextul în care sunt îndeplinite lucrările.

crafts
Activități independente
Others

un tip de lucrător care desfășoară o activitate economică lucrativă în mod regulat și pe cont propriu. Lucrătorii independenți mai sunt numiți și angajați independenți.

crafts
Activități cheie
Others

Cele mai importante activități în executarea unei propuneri de valoare a companiei. Operațiuni, fabricație, proiectare, gestionarea furnizorilor, etc. Aceste activități folosesc resurse cheie și au nevoie de colaborarea unei rețele partenere pentru a fi realizată.

crafts
Activitatea funcțională
Others

O activitate sau o zonă funcțională este un set de sarcini specializate care se bazează pe cunoștințe, resurse sau tehnici similare. Sarcinile sunt grupate cu criterii funcționale pentru a obține mai multă eficiență, excelență tehnică și ușurință pentru a le supraveghea. Domeniile funcționale comune în afaceri includ vânzări, marketing, finanțe și contabilitate, servicii pentru clienți, resurse umane, cercetare și dezvoltare, producție și distribuție.

crafts
Blog
Others

o publicare frecventă, cronologică, a gândurilor personale și a linkurilor Web. Blogging-ul a devenit o platformă populară pentru afaceri, de la companii care încearcă să-și umanizeze brandul până la solopreneurs care doresc să facă un venit full-time online. Dar cu o oportunitate sporită vine concurența crescută și este nevoie de mai mult pentru a ieși în evidență acum decât în primele zile de blogging. Cu toate acestea, există astăzi atât de mulți oameni online, așa că potențialele recompense sunt mai mari pentru bloggerii.

crafts
Brandul de angajator este un set de atribute și calități
Others

adesea intangibile - care face ca o organizație să fie distinctivă, promite un anumit tip de experiență de angajare și apelează la acei oameni care vor prospera și vor face tot posibilul în cultura sa.

crafts
Cloud computing
Others

Disponibilitatea la cerere a resurselor sistemului informatic, în special stocarea datelor și puterea de calcul, fără o gestionare activă directă de către utilizator.

crafts
Comerțul electronic
Others

este doar procesul de cumpărare și vânzare a produselor prin mijloace electronice, precum aplicațiile mobile și internetul. Comerțul electronic se referă atât la retailul online, cât și la tranzacțiile electronice. Comerțul electronic a crescut enorm în popularitate în ultimele decenii și, în anumite moduri, înlocuiește magazinele tradiționale.

crafts
Competență
Others

combinația de competențe, cunoștințe și experiență care au ca rezultat capacitatea unei persoane de a duce sarcinile și procedurile noastre specifice la un standard cerut.

crafts
Comunicare
Others

este un proces de schimb de informații, în care un emițător transmite ceva către un receptor printr-un canal care așteaptă să apară un răspuns de la acel receptor, într-un context dat.

crafts
Comunicare digitală
Others

Orice acțiune (comunicare sau marketing) care este orientată spre promovarea produselor și / sau serviciilor prin intermediul social media precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Whatsapp, Instagram etc., dar și prin website-urile antreprenorilor.

crafts
Conducerea transformațională
Others

este înțeleasă ca cea care provoacă schimbări în sistemele sociale și individuale, deoarece creează schimbări valoroase și pozitive în adepți, cu scopul final de a dezvolta adepți în lideri. Liderii transformaționali sunt specializați în lucrul pentru schimbarea sistemului și soluționarea provocărilor prin găsirea de experiențe care arată că modelele vechi nu se potrivesc sau nu funcționează.

crafts
Conducerea înseamnă a stabili direcția schimbărilor
Others

a crea strategii și a inspira oamenii să urmeze acea direcție.

crafts
Confidențialitatea internetului
Others

este nivelul de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal publicate pe internet. Este un termen larg care se referă la o varietate de factori, tehnici și tehnologii utilizate pentru protejarea datelor, comunicațiilor și preferințelor sensibile și private.

crafts
Costul de oportunitate sau costul alternativ
Others

desemnează costul investiției resurselor disponibile, într-o oportunitate economică, la costul investițiilor alternative disponibile sau, de asemenea, valoarea celei mai bune opțiuni care nu a fost făcută.

crafts
Crowdfunding
Others

este o metodă de a strânge capital în cantități mici de la un grup mare de oameni care utilizează internetul și media socială. Spre deosebire de fondurile de capital de risc sau investitori, banii strânși prin crowdfunding nu cumpără neapărat o acțiune și nu există nicio garanție că va fi rambursat dacă afacerea va avea succes. În schimb, indivizii fac micro-investiții sau donații pentru cauze și proiecte în care cred ei, permițând astfel finalizarea lucrărilor.

crafts
Canal de distribuție
Others

Un canal de distribuție vă ajută să vă extindeți acoperirea și să creșteți veniturile. Firma își vinde produsul printr-o rețea geografică de dealeri și le vinde clienților finali.

crafts
Dispozitiv electronic
Others

dispozitiv care își îndeplinește scopul electronic.

crafts
Dreptul de autor
Others

este un set de norme și principii legale care afirmă drepturile morale și patrimoniale pe care legea le acordă autorilor (drepturile de autor), prin simplul fapt al creării unei opere literare, artistice, muzicale, științifice sau didactice, să fie publicate sau nepublicate.

crafts
Drept de autor
Others

Dreptul exclusiv al unui autor, editor sau licențiat de a exploata o lucrare literară, științifică sau artistică pentru un anumit timp.

crafts
Etsy
Others

Site web de comerț electronic specializat în vânzarea de articole handmade sau vintage (bijuterii, îmbrăcăminte, decorațiuni pentru locuințe, mobilier etc.)

crafts
Economie
Others

Știința care studiază resursele, crearea de bogăție și producție, distribuția și consumul de bunuri și servicii, pentru a satisface nevoile umane.

crafts
Forma juridică
Others

Definiția formei juridice a unei companii se poate spune că este identitatea pe care o companie o asumă în mod legal, ținând cont de proprietatea sa și de responsabilitatea pe care proprietarii acesteia o au în termeni legali. Astfel, o companie poate avea un caracter individual, corporativ sau de cooperativ.

crafts
Globalizarea
Others

este un proces de interacțiune și integrare între oameni, companii și guverne din diferite țări, un proces condus de comerț și investiții internaționale și ajutat de tehnologia informației.

crafts
Google AdWords
Others

este un serviciu de publicitate realizat de Google pentru întreprinderile care doresc să afișeze anunțuri pe Google și în rețeaua sa de publicitate. Programul AdWords permite companiilor să stabilească un buget pentru publicitate și să plătească numai atunci când oamenii fac clic pe anunțuri. Serviciul de anunțuri este concentrat în mare măsură pe cuvinte cheie. Întreprinderile care folosesc AdWords pot crea reclame relevante folosind cuvinte cheie pe care le-ar folosi persoanele care caută pe Web, folosind motorul de căutare Google.

crafts
Ierarhie
Others

Ierarhia este o modalitate de a structura o organizație folosind diferite niveluri de autoritate și o legătură verticală, sau un lanț de comandă, între nivelurile superioare și subordonate ale organizației. Nivelurile mai înalte ale ierarhiei controlează cele inferioare succesive, astfel încât rețeaua de autoritate ia forma unei piramide.

crafts
Inteligența emoțională
Others

este abilitatea de a recunoaște și înțelege emoțiile din tine și din ceilalți și apoi folosește această conștientizare pentru a-ți gestiona comportamentul și relațiile.

crafts
Intermediari
Others

Intermediari sunt grupurile sau organizațiile independente din canal care fac produsul disponibil pentru consum. Există patru tipuri principale de intermediari: agenți, angrosiști, distribuitori și comercianți cu amănuntul.

crafts
Liderul
Others

este o persoană care cunoaște calea, o urmărește și o arată altora. Managerul este persoana care deține autoritate formală și se asigură că oamenii fac ceea ce li se spune să facă.

crafts
Logistica
Others

este utilizată pentru a face referire la procesul de coordonare și mutare a resurselor dintr-o locație în stocare la destinația dorită.

crafts
Luarea deciziilor din perspectiva participării
Others

cantitatea de participare pe care liderul este dispus să o împartă cu alții în timpul procesului de luare a deciziilor.

crafts
Modelul de afaceri
Others

modelul de afaceri descrie modul în care o firmă creează și distribuie valoarea, identificând surse de venit, baza de clienți preconizată, produsele și detaliile de finanțare. Include propunerea de valoare, perspectiva comercială, perspectiva productivă și perspectiva financiară.

crafts
Motivația
Others

Motivația angajaților a fost definită pe larg ca forțele psihologice care determină direcția comportamentului unei persoane într-o echipă sau într-o organizație. Conducerea motivațională se referă la cineva care îi conduce pe alții motivându-i să se străduiască pentru anumite obiective, mai degrabă decât să acționeze pur și simplu pe comenzi. Liderul încearcă să creeze un mediu sigur și de încredere și asigură că organizația este poziționată pentru a avea succes pe piață.

crafts
Management
Others

Organizarea și coordonarea activităților unei afaceri pentru a atinge obiective definite, având puterea și responsabilitatea de a lua decizii și de a supraveghea o întreprindere prin dezvoltarea funcțiilor de conducere, care includ planificarea sau decizia obiectivelor de afaceri și a metode de realizare a acestora; organizarea sau determinarea celei mai bune alocări de oameni și resurse; îndrumarea sau motivarea, instruirea și supravegherea lucrătorilor repartizați în activitate; și controlul sau analizarea valorilor în timpul activităților de afaceri pentru a asigura finalizarea sarcinilor și pentru a identifica zonele de îmbunătățire.

crafts
Managementul performanței poate fi înțeles
Others

ca un cadru în care performanța indivizilor poate fi direcționată, monitorizată, motivată și îmbunătățită

crafts
Marja brută
Others

din veniturile dvs. din vânzări, trebuie să deduceți costul produselor vândute. „În acest fel, cuantificați marja brută de operare. Costul produselor dvs. este obținut prin adăugarea tuturor costurilor variabile, care cresc proporțional cu producția

crafts
Marketing
Others

este procesul de interesare a clienților potențiali sau a clienților interesați de produsele și serviciile dvs.

crafts
Marcă înregistrată
Others

Este un simbol unic sau un cuvânt folosit pentru a reprezenta afacerea sau produsele sale. Odată înregistrat, același simbol sau o serie de cuvinte nu poate fi folosit de o altă organizație, atât timp cât este încă în uz și documentele și impozitele sunt în regulă.

crafts
Marcă înregistrată
Others

Este un simbol unic sau un cuvânt folosit pentru a reprezenta afacerea sau produsele sale. Odată înregistrat, același simbol sau o serie de cuvinte nu poate fi folosit de o altă organizație, atât timp cât este încă în uz și documentele și impozitele sunt în regulă.

crafts
Marca
Others

este o identificare comercială principală și / sau un set de mai mulți identificatori cu care se raportează și oferă un produs sau serviciu pe piață.

crafts
Navigare
Others

Vizionarea unui set de date cu sau fără un scop definit. În ceea ce privește internetul, acesta implică, de obicei, internetul mondial.

crafts
Persoana potrivită pentru organizație
Others

abordare care vizează găsirea compatibilității între angajați și organizațiile lor. Această compatibilitate rezultă dintr-o parte care furnizează o nevoie celeilalte părți, valori similare între părți sau ambele.

crafts
Persoana potrivită pentru organizație
Others

abordare care vizează găsirea compatibilității între angajați și organizațiile lor. Această compatibilitate rezultă dintr-o parte care furnizează o nevoie celeilalte părți, valori similare între părți sau ambele.

crafts
Planificare strategică
Others

un proces sistematic de a viziona un viitor dorit și de a transpune această viziune în obiective sau scopuri definite pe larg și o succesiune de pași pentru atingerea lor. Planificarea strategică începe cu finalul dorit și funcționează înapoi la starea actuală. Include analiza strategică care implică analize externe și interne, cum ar fi matricea SWOT, un plan de afaceri, un buget și un set de indicatori de performanță IPC.

crafts
Poziționare
Others

este conceput pentru a promova site-ul web prin poziția de vârf în motoarele de căutare, cum ar fi Google.pl, Onet.pl, Wp.pl etc., prin intermediul unor cuvinte sau expresii. Poziționare web, poziționare în căutătorii sau poziționare SEO se referă la tehnici pentru o pagină web care apare în primele poziții ale rezultatelor în căutătorii (ca Google) pentru o serie de cuvinte sau fraze.

crafts
Prognoza vânzărilor
Others

calcul efectuat de departamentul comercial al unei companii a volumului vânzărilor care va fi realizat anul viitor. Realizarea unei prognoze corecte a vânzărilor este vitală pentru o companie, deoarece din aceasta rezultă bugetul de venituri și cheltuieli și, prin urmare, previziunile producției, aprovizionării, logisticii, resurselor umane.

crafts
Proprietate intelectuală
Others

set de drepturi de autor, drepturi personale (morale) și economice (economice) care corespund autorilor asupra operelor creației lor.

crafts
Protecția datelor
Others

este un drept fundamental al persoanelor fizice, care urmărește să-și protejeze confidențialitatea și confidențialitatea împotriva încălcărilor acestor drepturi care pot apărea din colectarea și stocarea datelor lor personale de către companii sau entități.

crafts
Procedura legală
Others

este constituită prin combinarea și coordonarea mai multor acte juridice care, fiind autonome din punct de vedere procedural, sunt destinate să producă efectul juridic final al procesului; adică este alcătuită din actele de inițiere, dezvoltare și încheiere a acesteia.

crafts
Procedura administrativă
Others

este managementul sau diligența care se realizează pentru a obține un rezultat, în urmărirea a ceva sau formulările necesare pentru rezolvarea unui lucru.

crafts
Procesul de luare a deciziilor
Others

există un set de opt pași care includ identificarea unei probleme, selectarea unui curs alternativ de acțiune pentru rezolvarea problemei și evaluarea eficacității soluției.

crafts
Publicitate
Others

set de strategii menite să facă cunoscute societății produsele și serviciile.

crafts
Pachetul de recompense totale
Others

este împărțit pe două domenii principale: recompense financiare (tranzacționale - recompense tangibile) și recompense nefinanciare (relaționale - nefinanciare / recompense intrinseci). Primul include: plata de bază, salariul variabil (bonusuri, alte stimulente) și prestațiile angajaților. Întrucât cea de-a doua, numită recompense relaționale sau intangibile, autorii s-au distins în principal prin oportunități largi de dezvoltare și mediu de muncă de susținere (Armstrong și Cummins, 2011).

crafts
Relații publice
Others

sunt un set de strategii pentru a stabili comunicări eficiente între instituții și organizații.

crafts
Rezolvarea problemelor
Others

este combinația de strategii, procese mentale, activități și procese utilizate pentru a rezolva o problemă. Activitățile de soluționare a problemelor și de luare a deciziilor sunt strâns legate și, de obicei, luarea deciziilor este stabilită în contextul rezolvării problemelor. (https://www.decision-making-solutions.com/glossary_p.html#Problem_solving).

crafts
Rețea socială
Others

o rețea socială este un website care vă permite să vă conectați cu alte persoane, să partajați fotografii, videoclipuri, muzică și alte informații personale. Rețelele de socializare sunt modalități excelente de a ține legătura cu prietenii și familia din întreaga lume, precum și de a crea noi conexiuni cu persoane bazate pe interese sau profesii similare.

crafts
Raționamentul etic
Others

se referă la drepturile și greșelile conduitei umane. Fiecare persoană are standarde care sunt definite de valorile sale personale care intră în joc atunci când persoana se confruntă cu anumite decizii sau dileme. În mod obișnuit, diferențele etice apar din cauza interpretării individuale a unui subiect sau eveniment, sau pot fi de natură politică sau religioasă.

crafts
Societate mixtă (SM)
Others

O societate mixtă (SM) este un acord de afaceri în care două sau mai multe părți sunt de acord să își adune resursele în scopul îndeplinirii unei sarcini specifice. Această sarcină poate fi un proiect nou sau orice altă activitate de afaceri.

crafts
Social media
Others

Partajare online a cunoștințelor și informațiilor între diferite grupuri de oameni

crafts
Stilurile de luare a deciziilor din perspectiva procesării informațiilor
Others

diferă de-a lungul a două dimensiuni principale. Prima este modul de gândire al unei persoane. Unii dintre noi suntem mai raționali și mai logici; altele tind să fie creative și intuitive. Cealaltă dimensiune descrie toleranța unei persoane la ambiguitate. Unii dintre noi avem o toleranță scăzută la ambiguitate; unii dintre noi pot tolera niveluri ridicate de ambiguitate. Când facem diagrama acestor două dimensiuni, patru stiluri de luare a deciziilor sunt evidente: directivă, analitică, conceptuală și comportamentală.

crafts
Strategia comercială
Others

Definiți caracteristicile produsului (satisfacerea nevoii, avantajele, beneficiile, poziționarea). Stabilirea strategiei de stabilire a prețurilor (în ce situație se află compania în raport cu concurenții săi) Stabiliți strategia de promovare (prezentați dezvoltarea strategiei comerciale pe care compania va trebui să o efectueze pentru a-și atinge obiectivele de promovare și poziționare) Stabilirea strategiei de distribuție.

crafts
Tehnologii digitale
Others

instrumente, sisteme, dispozitive și resurse electronice care generează, stochează sau prelucrează date. Exemple cunoscute includ social media, jocuri online, multimedia și telefoane mobile. Învățarea digitală este orice tip de învățare care folosește tehnologia. Se poate întâmpla în toate domeniile de învățare a curriculumului.

crafts
WordPress
Others

este o aplicație de publicare web liberă, sistem de gestionare a conținutului (CMS) și instrument de blog construit de o comunitate de dezvoltatori și colaboratori. WordPress permite utilizatorilor să construiască site-uri web și bloguri dinamice care pot fi actualizate, personalizate și gestionate din CMS-ul său de bază și din aplicația și componentele integrate.

crafts
Analiza pieței
MARKET ANALYSIS

În cuvinte simple, studiul de piață analizeaza atractivitatea și dinamica unei anumite piețe. Înțelegerea modului în care funcționează piața externă potențiale și a ceea ce clientii doresc este foarte importantă, deoarece ar trebui să vă ajute să identificați în ce directie să concentrati eforturile dumneavoastră și cum să mențineti un avantaj competitiv. Analiza dvs. de piață ar trebui să includă o imagine de ansamblu a industriei dumneavoastre, o privire la piata tinta, analiza concurentei, precum și orice reglementări la care va trebui să va conformati. Cercetare de piață va ajuta să înțelegeți clienții, sa vă familiarizați cu concurența și de a cunoaște care sunt oamenii pregătiți să plătească pentru produsul sau serviciul dvs.

crafts
ARHITECTURA BRANDULUI
BRANDING AND COMMUNICATION

Cum structurreaza și nume o organizatie brandurile din portofoliul său. Există trei tipuri principale ale stemului de arhitectura de brand: monolitice, în cazul în care denumirea socială este utilizată pentru toate produsele și serviciile oferite de companie; aprobat, în cazul în care toate sub-brandurile sunt legate de brand-ul companiei, fie prin intermediul unei aprobari verbale sau vizuale; și de sine stătătoare, în cazul în care brand-ul companiei funcționează doar ca un holding, iar fiecare produs sau serviciu are o marca individuala pentru piata tinta.

crafts
Arhitectura de brand
BRANDING AND COMMUNICATION

Modul în care organizatia structureaza și numeste de brand-urile din portofoliul său. Există trei tipuri principale de sisteme de arhitectura de brand: monolit, în cazul în care numele corporativ este utilizat pentru toate produsele și serviciile oferite de companie; subscris, în cazul în care toate sub-brandurile sunt legate de brand-ul companiei prin intermediul unei legaturi verbale sau vizuale; si de sine statatoare, unde brand-ul companiei funcționează doar ca o companie de tip holding, iar fiecare produs sau serviciu este marcă, în mod individual, pentru piața țintă.

crafts
BRAND
BRANDING AND COMMUNICATION
MARKET ANALYSIS

Un brand este un amestec de atribute, corporale și necorporale, simbolizată într-o marcă, care, dacă este gestionată corespunzător, creează valoare și influență. "Valoarea" are interpretări diferite: din perspectiva de marketing saua consumatorului, este "promisiunea și livrarea unei experiențe"; dintr-o perspectivă de afaceri, este "securitatea câștigurilor viitoare"; din punct de vedere legal, este "o parte separată de proprietate intelectuală." Brandul oferă clienților un mijloc de a alege și permite recunoașterea pe piețele aglomerate.

crafts
COMERȚ ELECTRONIC
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Comerțul electronic constă din schimbul de bunuri și servicii prin intermediul internetului. Cumpărăturile on-line au crescut rapid în ultimii ani, datorită utilizarii tot mai mari a noilor tehnologii, unei mai mari comoditati a consumatorilor finali și întreprinderilor, prețurilor mai mici, deoarece nu este nevoie de spațiu, gamei largi de produse care pot fi achizitionate on-line si a faptului că un magazin on-line este deschis 24/7 pe tot parcursul anului.

crafts
CRM - Managementul Relatiilor cu Clientii
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Customer Relationship Management (CRM) este un termen care se referă la practici, strategii și tehnologii pe care companiile folosesc pentru a gestiona și analiza interacțiunea și datele clienților lor de-a lungul întregului ciclu de viață. Scopul final este acela de a îmbunătăți relația de afaceri cu clientul, retinerea clienților și stimularea creșterii vânzărilor. Un sistem CRM este conceput pentru a colecta toate informațiile clienților pe diferite canale, puteți crea, de asemenea, o imagine de ansamblu clară a punctelor de contact între client și companie. Diferitele canale pot include, site-ul web al companiei, telefonul, mailuri, materiale de marketing și social media. Un sistem CRM vă poate oferi, de asemenea, informații detaliate cu privire la informatiile personale, istoricul de cumpărare, preferințele și preocupările de cumpărare ale clientilor.

crafts
Imaginea corporației
BRANDING AND COMMUNICATION

" Imaginea corporației " este o expresie care se referă la reputația unei companii. Este "imaginea" pe care un public ar trebui să o vadă atunci când compania este menționată. O imagine corporativă este, suma tuturor impresiile pe care compania le lasa clientului. În multe cazuri, un simplu act, ocazional al unui angajat poate fie ridica sau deteriora imaginea companiei în ochii unui client sau apelantului la telefon. Dar imaginea de ansamblu este un compozit de multe mii și mii de afișări și fapte. Elementele majore sunt, activitatea de bază și performanța financiar a societății, precum și reputația și calitatea brandului.

crafts
INCOTERM
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Este o abreviere pentru termeni International Commercial. Ele sunt clauzecontractuale promovate de Camera Internațională de Comerț și acceptate la nivel internațional. Ei exprima cine de ce este responsabil , din punct de vedere al responsabilităților de asigurare, de transport maritim, de plată și așa mai departe. Câteva exemple de Incoterms sunt: DAT (livrate la Terminal); CIF (cost, asigurare, transport), FOB (Free On Board); CPT (Carriage Paid To).

crafts
Incredere clienților
MARKET ANALYSIS

Construirea încrederii clienților înseamnă dezvoltarea unui profil credibil de vânzător. Cele trei lucruri principale relevante microintreprinderile pentru arte si meserii sunt 1) referințe și mărturii ale clienților ( parerile de la clienții pot ajuta la creșterea credibilității și marketingul din gura in gura), 2) credibilitatea (stabilirea unui profil credibil in comunitatea clienților dumneavoastră, bazat pe furnizarea de acreditări, angajarea în forumuri și schimbul de experiență, precum și prezentarea de informații de fond cu caracter personal, vor contribui la construirea încrederii cu clienții și stimula vânzările) și 3) A iesi in evidenta din multime (a ieisi in evidenta din alte mii de vânzători pe piețele on-line este important pentru ca clienții dumneavoastră sa va observe și să va recunoască, ceea ce duce la creșterea vânzărilor produselor dvs.).

crafts
Localizare
MARKET ANALYSIS

Localizarea înseamnă personalizarea tuturor componentelor unui produs pentru o anumită piață țintă. Aceste componente includ: produsul în sine, customer service, orice documente tipărite sau on-line legate de produs, prezentari on-line și site-uri web, campanii de publicitate, precum și orice alte materiale de comunicare de marketing pentru produs. Există trei alternative principale de abordări pentru localizare: o strategie multi-intern (think-locală, actul-local), o strategie internațională (think global, act-global), precum și o strategie transnațională (think global, act-local) .

crafts
logo
BRANDING AND COMMUNICATION

Un logo este un semn grafic care este utilizat pentru a identifica o companie, organizație, produs sau brand. Un logo poate fi afișată alături de - sau în locul de- numele companiilor, în scopul de a crea conștientizarea de asociere a companiei cu un anumit produs sau serviciu. Grafica care este utilizata poate fi o versiune stilizată a literelor numelui companiei (cum ar fi o inscripție) sau o versiune abstractă (o formă care nu are legătură cu literele numelui companiei). .

crafts
MARCA
BRANDING AND COMMUNICATION

Un brand este un amestec de atribute, tangibile și intangibile, simbolizate într-o marcă comercială, care, dacă sunt gestionate în mod corespunzător, creează valoare și influență. "Valoarea" are interpretări diferite: dintr-o perspectivă de marketing sau de consum este "promisiunea și livrarea unei experiențe"; dintr-o perspectivă de afaceri este "securitatea câștigurilor viitoare"; din punct de vedere juridic este "o piesă separată de proprietate intelectuală." Brand durile oferă clienților un mijloc de a alege și de a permite recunoașterea pe piețele aglomerate

crafts
Partenerii
MARKET ANALYSIS

Partenerii sunt toti subiectii care aduc produsul dvs. utilizatorilor finali pe piețele țintă externe. S-ar putea lua în considerare mai multe abordări pentru a identifica și de a alege parteneri proprii: găsirea unor cumpărători pe piața internă, care apoi exportă produsul, găsirea de cumpărători pe piața internă, care reprezintă utilizatorii finali sau cliențiii străini, folosind intermediari, sau a face cercetare proprie direct în piața țintă pentru a identifica parteneri (de exemplu, distribuitori sau reprezentanții de vânzări) sau utilizatorilor finali.

crafts
PLAN DE AFACERI
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Este un document în care este prezentata ideea de afaceri. Acesta ar trebui să conțină informații detaliate cu privire la produsul sau serviciul afacerii, care sunt promotorii ei, care sunt nevoile pe care intenționează să se întâlnească și modul în care este planificat să le îndeplinească, inclusiv resursele necesare, de toate tipurile. Deoarece el reprezintă una dintre principalele cărți de vizită pentru antreprenor cand încearcă să acceseze fonduri pentru afaceri, aceasta ar trebui să conțină, de asemenea, o parte financiara și economica, în care se poata demonstra fezabilitatea afacerii.

crafts
PROPRIETATE INTELECTUALĂ
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale definește proprietatea intelectuală (PI), ca creații ale minții, cum ar fi invențiile; opere literare și artistice; desene sau modele; și simboluri, nume și imagini utilizate în comerț. Ca urmare in descrierea lor, există diferite tipuri de IP, cum ar fi, drepturile de autor, care sunt drepturile pe care creatorii au asupra operelor literare și artistice, brevete, drepturile acordate pentru o invenție și mărci comerciale, semne capabile să distingă produsele sau serviciile unei întreprinderi de cele ale altora.

crafts
ROI - Randamentul investițiilor (Return on Investment)
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

ROI inseamna Randamentul investițiilor. Randamentul investițiilor este o măsură a rentabilității, care indică dacă o societate utilizează sau nu resursele într-un mod eficient.

crafts
SEO -Optimizarea motoarelelor de cautare
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

SEO este prescurtarea de la optimizarea motorului de căutare (Search engine optimization). Optimizarea motorului de căutare este o metodologie de strategii, tehnici și tactici folosite pentru a crește cantitatea de vizitatori pe un site web prin obtinerea unui plasament de rang înalt în pagina cu rezultatele căutării unui motor de căutare (SERP) - inclusiv Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare.

crafts
Social Media
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Social media este numele colectiv pentru canalele de comunicare on-line dedicate pentru a comunica cu clienții. Ea se bazează pe postare de conținut, interacțiune, partajare și colaborare. Există site-uri și aplicații care sunt dedicate forumuri, microblogging, rețele sociale, bookmarking sociale, și wikis sunt printre diferitele tipuri de social media. O mulțime de oameni sunt deja familiarizați cu conceptul social media și site-urile care sunt folosite pentru campanii de social media. Câteva exemple sunt: - Facebook - Twitter - LinkedIn - Pinterest Alte pagini care sunt utilizate sunt: - Google + - Wikipedia - YouTube

crafts
Strategia de intrare
MARKET ANALYSIS

Este numele general pentru modul în care intenționați să intre pe piața externă. Principala decizie în cadrul strategiei de intrare este legata de marketing (în special de comunicare, de stabilire a prețurilor și de distribuție), branding, localizare. Hotărîrea cu privire la strategia de intrare pe piața externă ar trebui să se bazeze pe înțelegerea naturii piaței externe, punctele forte și punctele slabe și obiectivele de afaceri. Cele mai potrivite strategii de intrare pentru microîntreprinderi de arte si meserii pe piața externă sunt de exportul direct către clienții dumneavoastră, export indirect prin intermediari, și folosirea canalor de vânzări on-line.

crafts
Strategia de vânzări
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

O strategie de vânzări este utilizat pentru a descrie o abordare de vânzare. O strategie de vânzări se bazează pe principiile care stau la baza procesului de vânzare. Ea descrie etapele individuale pe care agenții de vânzări le parcurg de la primul contact cu o perspectivă (potențial client), la a se califica că perspectiva este valida si care conduc la oportunitatea de vânzări, urmată de diferitele etape, până cand vânzarea este finalizata . Toate oportunitățile de vânzare, care sunt aranjate de-a lungul fiecărei etape a procesului de vânzare, este ceea ce este reprezentat în strategia de vânzări.

crafts
TIC (Tehnologia informației și comunicațiilor - sau tehnologiile)
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

TIC este un nume colectiv, care include orice dispozitiv de comunicare sau de aplicație, care poate să cuprindă: radio, televiziune, telefoane mobile, calculatoare / laptop-uri și rețea, hardware, software, sisteme de comunicații prin satelit și așa mai departe, precum și diverse servicii și aplicații, cum ar fi, videoconferințe și învățare la distanță. TIC a devenit in mare parte important in vieța de zi cu zi ca și în viața profesională in întreaga lume.

crafts
TVA
BASIC LEGAL AND REGULATORY ISSUES
ICT FOR INTERNATIONALIZATION

Este un acronim care vine de la taxa pe valoarea adaugata si este un impozit utilizat pe scară largă în întreaga lume, pe bunuri sau servicii, care afectează consumul. Este un procent suplimentar pentru consumatorul final atunci când achiziționează un bun sau cand beneficiază de un serviciu. După cum s-a afirmat de către UE, TVA-ul este un impozit general care se aplică tuturor și la toate activitățile comerciale, cu toate că ar putea exista unele excepții, acesta este un impozit pe consum, deoarece afectează consumatorii finali, nu întreprinderile care pot deduce TVA-ul pe care alte întreprinderi se aplică acestora într-un mod fracționat.