SETUL DE INSTRUMENTE ART-STARTUP

Invatati prin setul de instrumente Art-startup baza juridica, reglementarile privind implicarea si cerintele formale pentru lansarea si gestionarea unei companii de tip mestesugaresc si artizanal.

   +

STRATEGIA PENTRU ART-PRENEURS

Descoperiti cursurile noastre privind strategia de construire a unui model de afaceri competitiv, cu un brand puternic care sa asigure o functionare reusita pe piata internationala.

   +

DIGITAL SKILLS

COMPETENTE DIGITALE

Descoperiti cursurile noastre privind competentele digitale si managementul datelor pentru gestionarea cerintelor informationale ale companiilor artizanale si mestesugaresti si asigurarea sigurantei digitale.

   +

MANAGEMENT FOR SUCCESS

MANAGEMENT PENTRU SUCCES

Invatati prin cursurile noastre de Management abilitatile de management ale echipei de succes, conducerea si luarea deciziilor intr-un mediu complex.

   +

PROIECTUL ARTCADEMY

Project Card Artcademy: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2018-1-ES01-KA202-050514

Artizanii si mestesugurile traditionale reprezinta un patrimoniu european valoros care trebuie protejat si ingrijit. Acest lucru necesita pastrarea cunostintelor, aptitudinilor si abilitatilor traditionale si a breslelor de meserii, precum si asigurarea viabilitatii economice si comerciale a acestor firme, care le permite practicantilor sa traiasca din ele.

ARTCademy este un proiect bazat pe cunoastere, care urmareste mentinerea si consolidarea sectorului artizanal si traditional al mestesugurilor din Europa. Acest scopil vom realiza in doua moduri: mai intai, pastrarea si protejarea cunostintelor ancestrale despre locurile de munca traditionale, in special cele cu risc de disparitie; in al doilea rand, oferim acestor companii instrumentele si abilitatile pentru supravietuirea si dezvoltarea lor ca intreprinderi profitabile. Pentru a atinge acest obiectiv, sunt definite doua actiuni concrete:

1. Crearea unui repertoriu de cunostinte artizanale numit "CRAFTpedia", in care vor fi colectate si clasificate cunostintele tehnice si culturale traditionale despre meseriile artizanale.

2. Dezvoltarea unei platforme online, in cadrul careia Resursele Educationale Deschise si materialul de formare profesionala "Biz-Training" se vor desfasura pentru a oferi formare profesionala microintreprinderilor mestesugaresti pentru a-si spori competitivitatea pe piata europeana.
+

Network

GREEN ART-HOUSE

CRAFTPEDIA

Descoperiti repertoriul nostru de cunostinte artizanale "CRAFTpedia", unde se colecteaza informatii si cunostinte traditionale asupra tehnicilor si meseriilor artizanale.

   +