Το στοιχείο που αντιπροσωπεύεται είναι ένα Ισπανικό Damascene Niello Snuff Box αντίκες από τον 19ο αιώνα.
- Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι χάλυβα Δαμασκηνών μαζί με Niello χρυσού ή αργύρου τεχνική που εφαρμόζεται στο χάλυβα.
- Υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χάλυβα Δαμασκό και χρυσό ή ασήμι.Στην βίντεο υπάρχουν δύο παραδείγματα διαφορετικού τεχνίτη του Δαμασκηνού που ασχολείται με την τέχνη της Δαμασκηνίας και την τεχνική Niello.
Στη Ρουμανία, αυτή η βιοτεχνία κατασκευής κοσμημάτων από ασήμι, χρυσό ή χαλκό χρονολογείται από εκατοντάδες χρόνια. Σήμερα, μόνο λίγοι τεχνίτες κάνουν αυτήν την τέχνη. Στο βίντεο ένας τσιγγάνικος αργυροχόος δείχνει πώς να λιώνει το ασήμι και το χαλί για να κάνει ένα δαχτυλίδι από μια μικρή ασημένια μπάλα. Πρώτον, έκοψε ένα κομμάτι από ένα νόμισμα, το έβαλε σε ένα κομμάτι ξύλινο σκωτσέλο και πρόσθεσε λίγο βόρακα για να το λειώσει. Το επόμενο βήμα είναι να λειώσετε το μέταλλο χρησιμοποιώντας μια φιάλη (γεμάτη με λάδι λαμπτήρων) και έναν μακρύ σωλήνα, έως ότου η θερμοκρασία αυξηθεί από 700 έως 1200 μοίρες. Στρώει μια λιωμένη μπάλα αργύρου και το διαμορφώνει σε ένα δαχτυλίδι. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι ένα σφυρί και ένας άκμονας. Στο επόμενο βήμα ο αργυροχόος χρησιμοποιεί ένα μικρότερο σφυρί, για τις τελευταίες πινελιές. Για αυτό το δαχτυλίδι ο πλοίαρχος χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους αρχείων και ένα κομμάτι που αισθάνεται για να γυαλίσει το δαχτυλίδι και να το καθαρίσει. Στο τέλος ο τεχνίτης διακοσμεί το δαχτυλίδι και το λούζει με ένα πολύ λεπτό αρχείο.
Στη Ρουμανία, αυτή η βιοτεχνία κατασκευής κοσμημάτων από ασήμι χρονολογείται από εκατοντάδες χρόνια. Σήμερα, μόνο λίγοι τεχνίτες κάνουν αυτή την τέχνη. Στο βίντεο ένας τσιγγάνικος αργυροχόος δείχνει πώς να λιώνει το ασήμι και το χαλί για να κάνει ένα βραχιόλι από ένα κομμάτι αργύρου. Πρώτον, έκοψε ένα κομμάτι ασήμι, το έριξε με μια αρχαία τεχνική και διαμορφώστε το σε βραχιόλι. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι ένα σφυρί και ένας άκμονας. Στο επόμενο βήμα ο αργυροχόος χρησιμοποιεί ένα μικρότερο σφυρί, για τις τελευταίες πινελιές. Στο τέλος ο τεχνίτης διακοσμεί το βραχιόλι και το λούζει με διαφορετικούς τύπους αρχείων και ένα κομμάτι ένα τσόχα.
Στη Ρουμανία, υπάρχουν λίγοι τεχνίτες που κατασκευάζουν χαλκό με Dacic simbols. Στο βίντεο ο τεχνίτης μας φτιάχνει ένα βραχιόλι με σύμβολα του Δακί, τα οποία χρονολογούνται από περισσότερα από 2.000 χρόνια. Ο τεχνίτης έκανε τα βραχιόλια του μόνο με πένσες και σφυρί και κρύο χαραγμένο. Είναι γνωστό στη λαϊκή παράδοση από την αρχαιότητα για να φορέσει ένα χάλκινο βραχιόλι για να ανακουφίσει τον πόνο που προκαλείται από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς, ειδικά σε περιοχές όπου η υγρασία στο atomfera είναι υψηλή.
Το βίντεο παρουσιάζει μερικές από τις δημιουργίες του Philippe Wolfers, ενός από τους σημαντικότερους και αρχαίους κοσμηματοπώλες του Βελγίου.
Το στοιχείο που απεικονίζεται στην εικόνα είναι η Floral Tiara του 19ου αιώνα, που φοριέται από την Ισπανική Βασίλισσα Doña Sofía.
- Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι μια χειροποίητη αντίκα δημιουργίας Τιάρ.
- Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι διαφορετικά, από τα διαμάντια έως το χρυσό και το ασήμι. Πολύτιμα κοσμήματα έγιναν το 1897 και δόθηκαν ως δώρο στην ισπανική βασιλική οικογένεια. Αυτό είναι ένα σύμβολο της ισπανικής παραδοσιακής crafting jewllery. Το παρακάτω βίντεο δείχνει βήμα προς βήμα πώς γίνεται μια βασική Tiara, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές υλικού.
Παραδοσιακός σχεδιασμός κερδών από την ελληνιστική περίοδο Παραδοσιακό κοσμηματοπώλιο Τεχνική: Η τεχνική της επιστρέφει στην Ελληνιστική εποχή και έχει επιβιώσει από την εποχή της γενιάς σε γενιά. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι μοντέρνα αλλά τα σχέδια και τα σχέδια είναι τα ίδια παλιά. Ο αστικός μύθος λέει ότι ο Leonardo Da Vinci εντυπωσιάστηκε από το σχέδιο και το χρησιμοποίησε ο ίδιος σε αρκετούς πίνακες ζωγραφικής.
Το βίντεο παρουσιάζει ένα μικρό εργαστήριο κοπής διαμαντιών στον διάσημο δρόμο των διαμαντιών της Αμβέρσας. Μόνο μικρά και μεσαία διαμάντια κόβονται στην Αμβέρσα. Οι τεχνίτες κόπηκαν με μεγάλη ακρίβεια τα διαμάντια: τις ιδιαίτερες καρδιές και τα βέλη; η περικοπή είναι η πιο απαιτητική. Χρησιμοποιούν επίσης ειδικά και μικρά όργανα και τεχνολογία.
Τα κυριότερα θρησκευτικά κέντρα της Πολωνίας ήταν επίσης κύρια κέντρα για τη θρησκευτική βιοτεχνία στη χώρα. Η Κρακοβία με την ιδιότητά της ως στέψη της πόλης και της μεγαλύτερης πόλης της νότιας Πολωνίας είχε μια διαφορά σε άλλες τοποθεσίες με τον μεγαλύτερο αριθμό χρυσοχόων. Το βίντεο παρουσιάζει βήμα προς βήμα διαδικασία κατασκευής χρυσού δακτυλίου. Δείχνεται πώς το μέταλλο είναι λιωμένο, έλασης, συγκολλημένο, γυαλισμένο. Στο τέλος, ο γύρος ρουμπίνι βρίσκεται στη ζώνη. Ο πλοίαρχος είναι ο Jacek Kurczab από το εργαστήριο Dell'Orro στην Κρακοβία της Πολωνίας. Χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων από πολύτιμα μέταλλα.
Το βίντεο παρουσιάζει την κατασκευή πορτοκαλί χάντρες και περιδέραια χρησιμοποιώντας ξύλινες μηχανές με άντληση ανθρώπων όπως ακριβώς έγινε πριν από τη διαθεσιμότητα ηλεκτρικής ενέργειας στην ύπαιθρο. Περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία χεριού από πορτοκαλί μπορείτε να βρείτε εδώ: https: //www.youtube.com/watch? V = 7KkAgYccHY0
Η δημιουργία καμεό απαιτεί αρχαία όργανα και τεχνικές. Πρώτον, ο τεχνίτης δουλεύει το κέλυφος από το οποίο αποκτά το καμέα. Στη συνέχεια, καίγονται και χαράζουν με μεγάλη ακρίβεια.
Τα κοσμήματα που γίνονται στο χωριό Λευκάρα Κύπρου, οι μοναδικοί σχεδιασμοί είναι παρόμοιοι με τα γνωστά κορδόνια από το ίδιο χωριό: Η τεχνική επιστρέφει στην ελληνιστική εποχή και έχει επιβιώσει πέρα από τις ηλικίες από γενιά σε γενιά. Τα κοσμήματα παράγονται μέχρι σήμερα με τα ίδια σχέδια και σχέδια και πιο σύγχρονες τεχνικές.
Η δημιουργία καμεό απαιτεί αρχαία όργανα και τεχνικές. Πρώτον, ο τεχνίτης δουλεύει το κέλυφος από το οποίο αποκτά το καμέα. Στη συνέχεια, καίγονται και χαράζουν με μεγάλη ακρίβεια.
Η ιστορία του wire jewerly χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και είναι γνωστή ως η παλαιότερη τέχνη. Σήμερα, το συρματόσχοινο είναι πολύ δημοφιλές στη Σλοβακία, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ilina (στο βόρειο τμήμα της Σλοβακίας), όπου βρίσκεται το κέντρο των πιο συνηθισμένων χειροποίητων κοσμημάτων. Το υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως είναι απλά χαλύβδινα ή χάλκινα καλώδια και δική τους δημιουργικότητα. Χρησιμοποιώντας ειδικά πένσα και τα απαραίτητα εξαρτήματα, το σύρμα μπορεί εύκολα να περιστραφεί και να κοπεί στο επιθυμητό σχήμα, το οποίο εξαρτάται κυρίως από τη φαντασία ή αντανακλά τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορεί απλά να κοσμηθεί με χρωματιστές χάντρες και να κάνει το jewerly πιο ξεχωριστό και πρωτότυπο.
Χειροποίητο ξύλινο λαϊκό κόσμημα Η ξύλινη λαϊκή κοσμηματοποιία χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Μαζί με τη λειτουργική και διακοσμητική του πλευρά, το jewerly άρχισε να θεωρείται ως έργο τέχνης. Το υλικό που απαιτείται για να γίνει αυτό το είδος προϊόντος είναι απλά ένα συνηθισμένο κομμάτι ξύλου, το οποίο είναι το πιο προσιτό και το φθηνότερο. Με άλεση και στίλβωση μπορεί να ληφθεί στο επιθυμητό σχήμα. Κάθε κομμάτι μπορεί να είναι διακοσμητικό με το χέρι ζωγραφική σε αυτό. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο είναι ένα λαϊκό θέμα, όπου χρησιμοποιείται η δική του δημιουργικότητα. Λάκκα και αγκίστρια σκουλαρίκι χρησιμοποιούνται στο τέλος της διαδικασίας κατασκευής, Κάνει το jewerly λαμπερό και σταθερό.