Contents
• εμπορική επικοινωνία είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία στις επιχειρήσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα μέσα για να μπορέσουμε να τα αναπτύξουμε αποτελεσματικά. Από την εμπορική διαχείριση που στοχεύουν στις πωλήσεις, στη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις ή το μάρκετινγκ.
• Με όλα αυτά τα συστατικά μπορούμε να δημιουργήσουμε τον καταλληλότερο συνδυασμό για να δώσουμε ορατότητα και κακή φήμη στην εταιρεία μας σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
• Σύμφωνα με την Θοδωρής LeWitt, οι απαιτήσεις για την ανταγωνιστική επιτυχία της εταιρείας είναι η δημιουργία και η αφοσίωση των πελατών, η εταιρεία πρέπει να παρέχει τα αγαθά και τις υπηρεσίες που επιθυμεί η αγορά, τα έσοδα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα, η εταιρεία πρέπει να καθορίσει τους στόχους και τις στρατηγικές της, και πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου για την παρακολούθηση της εκπλήρωσης των στόχων και, όπου ενδείκνυται, να διορθώσει τις αποφάσεις.
• Στην διαδικασία εμπορίας υπάρχουν, αφενός, οι απαιτήσεις των καταναλωτών, που αντικατοπτρίζονται σε μια αγορά, και, αφετέρου, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που οι εταιρείες θέτουν στη διάθεση της αγοράς αυτής, είτε άμεσα είτε μέσω μεσαζόντων.
• Υπάρχει σύγχυση μεταξύ του εμπορικού διευθυντή και του διευθυντή πωλήσεων. Αν και γενικά εργάζονται σε στενή επικοινωνία και πρέπει να συνεργάζονται για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάπτυξης, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ ενός εμπορικού διευθυντή και ενός διευθυντή πωλήσεων.
• Ο διευθυντής πωλήσεων είναι υπεύθυνος για την εκπλήρωση των στόχων πωλήσεων μιας εταιρείας και τη σκηνοθεσία των πωλητών.
• Ως εμπορικός διευθυντής, από την άλλη πλευρά, σας ενδιαφέρει περισσότερο με την ανάπτυξη τρόπων για την εταιρεία να αναπτυχθούν και να βρουν νέες ευκαιρίες για το τμήμα πωλήσεων. Ο εμπορικός διευθυντής εργάζεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ των επιχειρήσεων.
• Η εμπορική διεύθυνση είναι σε ορισμένα προβλήματα, όπως είναι, επειδή το σύστημα περιέχει ένα μεγάλο αριθμό μεταβλητών. Επιπλέον, μερικές φορές, υπάρχει μια δυσκολία στον καθορισμό της απόκρισης της ζήτησης, ανταγωνιστικά αποτελέσματα, πολλαπλά εδάφη και πολλαπλά προϊόντα, πολλοί στόχοι, κλπ.
• Το μάρκετινγκ είναι η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών της σχέσης ανταλλαγής του εμπορικού συστήματος, του ταιριάσματος της προσφοράς (αγαθά ή υπηρεσίες) με τη ζήτηση (ανάγκες των καταναλωτών ή των χρηστών).
• Marketing επιτρέπει να πραγματοποιήσει αυτή τη διαδικασία μάρκετινγκ, τον εντοπισμό των αναγκών και προσπαθεί να τους συναντήσει. Για να αναλύσουν αυτές τις ανάγκες, μια εμπορική έρευνα είναι απαραίτητη.
• Υπάρχουν ελέγξιμες και μη ελεγχόμενες μεταβλητές στη διαχείριση επιχειρήσεων. Ο ελέγξιμος είναι: προϊόν, τιμή, διανομή και προώθηση. Η μη ελεγχόμενη είναι: αγορά, τον ανταγωνισμό και το περιβάλλον.
Title:
Εμπορική επικοινωνία για μικροεπιχειρήσεις Τέχνης και χειροτεχνίας
Keywords
Εμπορική διαχείριση, πωλήσεις, εμπορικό σύστημα, μεταβλητές
Author:
UMA
Languages:
English
1. Γνωρ委στε τις λειτουργ委ες της διο委κησης επιχειρ萎σεων και την εφαρμογ萎 της στις πωλ萎σεις.
2. Διαχωρισμ蠈ς μεταξ蠉 της εμπορικ萎ς και διαχε委ρισης πωλ萎σεων.
3. 螆χοντας 苇να παγκ蠈σμιο 蠈ραμα του εμπορικο蠉 συστ萎ματος.
4. Μ维θετε Ποιες ε委ναι οι μεταβλητ苇ς και οι δυσκολ委ες της διαχε委ρισης των επιχειρ萎σεων.
Description:
Σε αυτ蠈 το μ苇ρος, θα εστι维σουμε στην γν蠋ση της εμπορικ萎ς επικοινων委ας, απ蠈 διαφορετικ维 ουσι蠋δη στοιχε委α για την εν委σχυση του προ蠆蠈ντος μας. Η διο委κηση επιχειρ萎σεων ε委ναι 苇να εργαλε委ο που στοχε蠉ει στις πωλ萎σεις και τη διανομ萎. Χρησιμε蠉ει για να φ苇ρει το προ蠆蠈ν στους πελ维τες μας.
• εμπορική επικοινωνία είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία στις επιχειρήσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα μέσα για να μπορέσουμε να τα αναπτύξουμε αποτελεσματικά. Από την εμπορική διαχείριση που στοχεύουν στις πωλήσεις, στη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις ή το μάρκετινγκ. • Με όλα αυτά τα συστατικά μπορούμε να δημιουργήσουμε τον καταλληλότερο συνδυασμό για να δώσουμε ορατότητα και κακή φήμη στην εταιρεία μας σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. • Σύμφωνα με την Θοδωρής LeWitt, οι απαιτήσεις για την ανταγωνιστική επιτυχία της εταιρείας είναι η δημιουργία και η αφοσίωση των πελατών, η εταιρεία πρέπει να παρέχει τα αγαθά και τις υπηρεσίες που επιθυμεί η αγορά, τα έσοδα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα, η εταιρεία πρέπει να καθορίσει τους στόχους και τις στρατηγικές της, και πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου για την παρακολούθηση της εκπλήρωσης των στόχων και, όπου ενδείκνυται, να διορθώσει τις αποφάσεις. • Στην διαδικασία εμπορίας υπάρχουν, αφενός, οι απαιτήσεις των καταναλωτών, που αντικατοπτρίζονται σε μια αγορά, και, αφετέρου, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που οι εταιρείες θέτουν στη διάθεση της αγοράς αυτής, είτε άμεσα είτε μέσω μεσαζόντων. • Υπάρχει σύγχυση μεταξύ του εμπορικού διευθυντή και του διευθυντή πωλήσεων. Αν και γενικά εργάζονται σε στενή επικοινωνία και πρέπει να συνεργάζονται για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάπτυξης, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ ενός εμπορικού διευθυντή και ενός διευθυντή πωλήσεων. • Ο διευθυντής πωλήσεων είναι υπεύθυνος για την εκπλήρωση των στόχων πωλήσεων μιας εταιρείας και τη σκηνοθεσία των πωλητών. • Ως εμπορικός διευθυντής, από την άλλη πλευρά, σας ενδιαφέρει περισσότερο με την ανάπτυξη τρόπων για την εταιρεία να αναπτυχθούν και να βρουν νέες ευκαιρίες για το τμήμα πωλήσεων. Ο εμπορικός διευθυντής εργάζεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ των επιχειρήσεων. • Η εμπορική διεύθυνση είναι σε ορισμένα προβλήματα, όπως είναι, επειδή το σύστημα περιέχει ένα μεγάλο αριθμό μεταβλητών. Επιπλέον, μερικές φορές, υπάρχει μια δυσκολία στον καθορισμό της απόκρισης της ζήτησης, ανταγωνιστικά αποτελέσματα, πολλαπλά εδάφη και πολλαπλά προϊόντα, πολλοί στόχοι, κλπ. • Το μάρκετινγκ είναι η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών της σχέσης ανταλλαγής του εμπορικού συστήματος, του ταιριάσματος της προσφοράς (αγαθά ή υπηρεσίες) με τη ζήτηση (ανάγκες των καταναλωτών ή των χρηστών). • Marketing επιτρέπει να πραγματοποιήσει αυτή τη διαδικασία μάρκετινγκ, τον εντοπισμό των αναγκών και προσπαθεί να τους συναντήσει. Για να αναλύσουν αυτές τις ανάγκες, μια εμπορική έρευνα είναι απαραίτητη. • Υπάρχουν ελέγξιμες και μη ελεγχόμενες μεταβλητές στη διαχείριση επιχειρήσεων. Ο ελέγξιμος είναι: προϊόν, τιμή, διανομή και προώθηση. Η μη ελεγχόμενη είναι: αγορά, τον ανταγωνισμό και το περιβάλλον.